rólam | munkáim | kapcsolat

Rólam
 
 
Közel tíz éve foglalkozom egyedi ékszerek készítésével a megrendelők személyes igényei alapján.

KönnycseppA világ különböző pontjain rendezett ékszertervező- és készítő versenyek a legkülönbözőbb kihívások elé állítottak, miközben megismertem az uralkodó trendeket az exkluzív ékszerek készítésében. Nem csupán formákat és stílusokat fedeztem fel, hanem olyan alapanyagok drágakövek, technológiák váltak elérhetővé, Mikolcsó Lászlóamik hazánkban csak keveseknek.

A világ ékszergyártásának ahhoz az apró részéhez tartozom, amely az egyedi ékszerek készítését végzi, így törekszem azt a legmagasabb minőségi szinten tenni nap, mint nap.

Kezdettől fogva saját formavilág kialakításán dolgozom, ami megkülönböztet a vásárlók szemében felismerhető stílusjegyekkel.
Opál
A közös tervezőmunka során kialakított formavilágot, az elérhető legjobb anyagok felhasználásával, nemzetközi tapasztalatok igénybevételével csúcsminőségben készítem el.
A megrendelő személyiségégét, adottságait figyelembe véve, személyre szabottan alakítom ki a számára legmegfelelőbb ékszert.

Bízom benne, hogy lehetőségem nyílik Önnek is valami különlegességet alkotni, ami a kedvencévé válhat, miközben örökölhető minőséget hozok létre!Eredményeim:

Szentpéteri Díj 2. hely
Tahiti Gyöngytrófea Nemzetközi 2. helyFacebook oldalamrss
Magyar Ötvös Szövetség versenyén 1. hely
Karát Kiállításon - Legszebb gyűrű kategóriában 1. hely
Tahiti Gyöngytrófea, Nemzeti 1. hely
Opál ékszerkészítő verseny 2. hely
Tahiti Gyöngytrófea, Regionális 2. hely